Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
5.00
(6 Evaluări)

Crearea si Managementul unui Portofoliu de actiuni

Fără categorie
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Conținut curs

Intro

  • Bun venit!
    05:44

Modul 1

Modul 2

Modul 3

Modul 4

Modul 5
Cum alegi momentul oportun de cumpărare folosind analiza graficelor

Modul 6
MODULUL 6 - Analiza fundamentală În acest modul vei învăța cum să verifici acțiunile pe care e oportun să le cumperi din punct de vedere fundamental, urmărind o serie de indicatori relevanți. Ce înveți în acest modul: Cum să faci o analiză macroeconomică pentru a identifica în ce etapă a ciclul economic ne aflăm și dacă acele companii pe care le studiezi au șanse să performeze în contextul actual sau nu; Cum identifici sectoarele care sunt favorizate în contextul actual și din care îți alegi acțiunile; Cum să realizezi analiza fundamentală a unei companii; Cei 15 indicatori financiari pe baza cărora vei putea să decizi dacă investești sau nu într-o companie. Ce ai de făcut concret: 1. Urmărește cele 6 lecții video din acest modul. 2. Parcurge materialele scrise. 3. Cu ajutorul analizei macroeconomice și sectoriale identifică 3 sectoare care performează în contextul actual. 4. Citește raportul Manufacturing PMI pentru ultima lună. 5. Verifică indicatorii financiari pentru toate companiile din lista scurtă și elimină acțiunile care nu sunt potrivite să intre în portofoliul tău. Materiale: Curs Video 1 : Introducere; Curs Video 2 : Analiza macroeconomică; Curs Video 3: Analiza sectorială; Curs Video 4: Analiza fundamentală; Curs Video 5: Indicatori financiari calculați pe baza situațiilor financiare; Curs Video 6: Indicatori fundamentali multipli; Lecție scrisă: Analiza macroeconomică; Lecție scrisă: Analiza sectorială; Material suport: Indicatori fundamentali explicați.

Modul 7
MODULUL 7 - Reducerea riscului portofoliului de acțiuni În acest modul vei învăța cum să reduci riscul portofoliului tău de acțiuni cu ajutorul diversificării. Această practică este utilizată pentru a reduce volatilitatea portofoliului de-a lungul timpului. Ce înveți în acest modul: Cum să reduci riscul portofoliului tău și să-ți menții randamentul pe termen lung, folosindu-te de diversificare; Cum anume se poate face diversificarea acțiunilor; Cum calculezi riscul pentru portofoliul tău aplicând principiul diversificării. Ce ai de făcut concret: 1. Urmărește cursul video. 2. Parcurge lecția scrisă. 3. Plasează ordinele de cumpărare pentru companiile din lista ta finală și creează-ți, astfel, primul portofoliu. Materiale: Curs video: Reducerea riscului cu ajutorul diversificării; Lecție scrisă: Reducerea riscului cu ajutorul diversificării.

Modul 8
MODULUL 8 - Strategia personală de investiții În acest modul vei descoperi ce strategii să aplici pentru managementul eficient al portofoliului de investiții și cum să-ți construiești un plan de tranzacționare, perfect adaptat profilului tău de investitor. Ce înveți în acest modul: 3 strategii de administrare a portofoliului de acțiuni; Ce să faci când prețul unei acțiuni scade - Strategia în trepte pentru limitarea pierderilor sau tehnica minimizării regretului; Care este strategia potrivită când prețul unei acțiuni crește; Cum să acționezi când un întreg sector sau chiar toată piața scade; Cum să-ți construiești propriul plan de tranzacționare, adaptat profilului tău. Ce ai de făcut concret: 1. Urmărește cele 3 cursuri video. 2. Răspunde din nou la întrebările din chestionarul inițial. 3. Creează-ți propriul plan de tranzacționare, croit pe profilul tău de investitor. 4. Notează-ți întrebările și neclaritățile pe care le ai în acest moment pentru a le discuta la sesiunea live de la finalul cursului. Materiale: Curs video: Strategii de management al portofoliului; Curs video: Planul de tranzacționare; Video: Concluzii de final și acțiuni necesare în continuare.

BONUS 1: Strategii de construirea unui portofoliu de dividende
Strategia poate fi urmarita la Sesiuni Live lectia Sesiunea 3_05.09.2023 Planul de Tranzactionare incepand cu ora 1:39:00

BONUS 2: Ghid Mindset de investitor

BONUS 3: Sesiune Q&A Platforma Interactive Brokers

Sesiuni Live

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 3 evaluări
5
6 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
TG
acum 4 luni
minunat!
CM
acum 4 luni
excelent, sesiunile live (workshops) sunt foarte utile si relevante, concentreaza informatia esentiala, foarte clar, concis si la obiect! Un curs de baza pentru cel ce vrea sa inceapa sa investeasca sau sa tranzactioneze activ pe bursa de capital.
Multumesc, d-na Olga! Sunt incantata de cursul “Crearea si managementul unui protofoliu de actiuni”! Acest curs ma indruma pas cu pas, imi ofera informatii pretioase, claritate si o cale mai rapida si eficienta pentru selectia actiunilor si analiza tehnica si fundamentala, pentru analiza macro si sectoriala, pentru intocmirea unui plan de tranzactionare. Imi da o directie de actiune si o mentalitate de investitor (in devenire). Este un curs practic, perfect atat pentru incepatori, ca mine, cat si pentru cei avansati. Este multa informatie, bine structurata, expusa detaliat si intr-un mod prietenos, prin video-uri bine elaborate, care pot fi revazute oricand. Imi place extraordinar de mult si face sa se diminueze teama de a investi, deoarece inveti si te perfectionezi. Iar invatarea nu se opreste niciodata. Va doresc mult success in continuare!