Profilul tău Predominant: Tehnic

Petreci destul de mult timp monitorizând graficele și prețurile acțiunilor din portofoliu. Ești atent la semnalele tehnice și la evoluția trendurilor, iar deciziile tale de tranzacționare se bazează pe aceste informații.

Probabil ai un plan de tranzacționare bine definit, care include obiectivele tale și limitele de risc. Îți setezi nivelurile de stop-loss pentru a-ți proteja capitalul investit și te asiguri că respecți aceste limite în mod disciplinat.

Îți păstrezi calmul și rămâi concentrat pe strategia ta de tranzacționare în fața fluctuațiilor pieței. Ai în vedere gestionarea adecvată a riscului, respectând limitele de risc stabilite în strategiile tale și încerci sa eviți să iei decizii impulsive sau bazate pe emoții.

Dacă nu ai încă un plan de tranzacționare, îți recomand cu tărie să-ți faci unul.

Un plan bine definit și structurat îți va oferi o bază solidă pentru deciziile de tranzacționare și te va ajuta să-ți atingi obiectivele financiare.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți crea un plan de tranzacționare eficient:

Un plan de tranzacționare bine elaborat îți va oferi un cadru clar și te va ajuta să iei decizii mai informate și mai consistente. Asigură-te că îl respecți și că îți ajustezi strategiile în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Succes în activitatea ta de tranzacționare!

Olga Ursu

Programează un call Gratuit cu Olga

Aici e ce trebuie să faci în continuare!

1. Programează un call Gratuit cu Olga

2. Verifică adresa de email

Ai primit un email care îți confirmă înscrierea la webinar.

Te rog să verifici în Spam sau Promotion.

2. Intră în grupul de facebook Strategii de investiții

Acest grup este pentru investitorii care tranzacționează pe piețele internaționale, in special SUA și care doresc sa obțină randamente peste medie.