Antrenez investitorii să fie profitabili pe piețele internaționale prin strategii de investiții orientate spre profit.

Sunt Olga Ursu, om al rezultatelor și consultant de investiții cu o experiență de peste 18 ani în piețele financiare.

Măsor rezultatele la fiecare pas, evaluez, apoi îmi adaptez mișcările și alegerile în funcție de ce îmi arată măsurătorile. Aceeași strategie îi învăț și pe investitorii care aleg să colaboreze cu mine.

Din 2019 am dezvoltat propria strategie de tranzacționare cu opțiuni.

Sunt acreditată ca Certified Financial Technician de Asociația Internațională a Analiștilor Tehnici de peste 10 ani.

Am ajutat peste 400 de investitori prin consultanță 1 la 1 și cursuri.

Sunt consultant de investiții independent, autorizat de către ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară)

Am lucrat cu peste 800 de investitori activi.

Am sprijinit peste 7000 de oameni pasionați de investiții prin webinariile pe care le-am susținut.

„Reușești să faci din timizi, îndrăzneți, din șovăitori, hotărâți, și din reticenți, investitori!”
George Iancu

După experiența dobândită în cei 14 ani ca broker, pot să ajut investitorii să-și administreze un portofoliu profitabil, în timp ce au grijă ca riscurile să rămână la minim.

Deoarece un investitor profitabil se bazează pe strategii și nu pe intuiție sau pe emoții.

Am acumulat o experiență de 14 ani ca broker, din care 11 ani la BRD. Am lucrat direct cu peste 400 de investitori ce aveau portofolii de peste 46 de milioane de euro cumulat.

Povestea a început când eram în liceu

Mi-a plăcut ideea de investiții după ce am urmărit un film cu un trader celebru.

M-a atras intensitatea emoțiilor personajului principal și impactul pe care poate să îl aibă o singură persoană care administrează un fond de investiții, asupra pieței globale.

Mi s-a părut că tranzacționarea pe piețele financiare implică să ai o putere foarte mare și un impact foarte mare în lume.

Așa că am decis să o iau pe această cale fără să știu exact ce trebuie să fac.

După liceu…

M-am orientat către facultatea de Bănci și Burse de Valori din București (ASE). M-a atras ideea de a face previziuni cu ajutorul graficelor.

Am început să lucrez ca broker în 2005 și asta am făcut timp de 14 ani, din care 11 ani am fost broker la BRD. Am lucrat direct cu peste 400 de investitori ce aveau portofolii de peste 46 de milioane de euro cumulat, atat pe piața locală cât și pe piețele internaționale.

În ultimii 4 ani m-am specializat în strategii de investiții cu opțiuni pentru a obține randamente peste media pieței și performanțe mult mai bune în gestionarea portofoliilor.

De ce am ajuns consultant?

Ca broker lucram îndeaproape cu investitorii, plasam ordinele de cumpărare și de vânzare, însă nu puteam să dau sfaturi sau să fac recomandări.

Astfel din 2019 am dezvoltat propria strategie de tranzacționare care include și opțiuni pentru a proteja portofoliul împotriva riscului din piață. Iar în 2021 am devenit Consultant de Investiții autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Acum aduc în plus folosirea opțiunilor în completarea portofoliului clasic de acțiuni pentru a putea obține randamente peste medie fără asumarea unor riscuri mari.

„Cea mai relevantă mi s-a părut abordarea ta ca investitor, una pragmatică, cu obiective clare, strategie, risk management din care rezultă acțiuni clare în funcție de evoluția pieței.”
Cătălin Elisei
investitor

Am gestionat 120 de clienți activi simultan, însă pentru a veni în ajutorul cât mai multor investitori români am creat următoarele programe:

Beat the market

Program de 8 săptămâni în care înveți, pas cu pas, tot ce ai nevoie să știi pentru a construi un portofoliu performant de acțiuni, cu care să “bați piața”.

„Scurt și la obiect! Nu stai să citești tot felul de păreri: scade, nu scade, crește, nu crește. Am dobândit instrumentele necesare, care să identifice acest "potențial" de creștere sau scădere.”
Ramona Sîrbu

Boost Your Profits:

Curs de tranzacționare opțiuni

Curs Practic de 8 săptămâni cu 8 întâlniri LIVE pe Zoom în care înveți să folosești strategiile cu opțiuni care îți permit să obții profituri mai mari în timp ce limitezi riscurile.

„… Înainte nu știam ce metodă să folosesc, dar acum știu cum să selectez acțiunile cu potențial să aibă randamente mai bune decât piața.”
Diana S
investitor, fost programator la Google

Crearea & Managementul unui portofoliu de acțiuni pe piața din US

Curs creat pentru investitorii la început de drum. Este un preludiu perfect pentru cei care vor să urmeze programele Beat the Market și Boost Your Profits.

Conține 20 de video-uri și materiale PDF din care înveți cum să selectezi acțiuni și să pui bazele unei strategii de administrare a portofoliului. 

Procesul de preselecție a ACȚIUNILOR PERFORMANTE

Curs video înregistrat ce îți poate schimba complet perspectiva de selecție a acțiunilor.

Din acest curs afli criteriile de performanță pe baza cărora vei selecta acțiunile care performează peste media pieței.

Afli care sunt primii doi pași esențiali în construirea unui portofoliu profitabil.

Market Timing

Momentele oportune de cumpărare & vânzare

Un program în care clarifici ce înseamnă și cum aplici formațiunile grafice, Elliott Waves, fibonacci, indicatorii de trend și indicatorii Momentum.

Un curs pe care îl susțin împreună cu Dan Rusu.

Dan este singurul Chartered Market Technician® (CMT) din România și este my number one person pentru orice dileme legate de analiza tehnică. Îl cunosc personal de mai bine de 15 ani și am lucrat cot la cot cu el, fiind amândoi pasionați de analiză tehnică.

Aici primești Informații Valoroase și Gratuite

Toată experiența pe care am acumulat-o în cei 18 ani de activitate pe piețele de tranzacționare am oferit-o investitorilor în programele pe care le-am creat. Însă am oferit și ofer în continuare informații gratuite de aceea îți las mai jos locurile unde mă găsești în online:

Abonare newsletter

Ce spun investitorii care au colaborat cu mine?

Acum o să-ți spulber imaginea de „investitor perfect”

pe care ți-ai creat-o despre mine

La începutul carierei mele ca broker făceam o greșeală pe care nu o mai repet 🙈:

Mă agățam de ideea de a avea mereu dreptate. 

Această greșeală m-a costat la început o pierdere pe care mi-a fost greu să o suport.  Astfel am observat că tradingul îți scoate în față toate vulnerabilitățile. 

Dacă, după ce ai aflat toate acestea, vrei ajutor să-ți îndeplinești obiectivul de randament într-un timp mai scurt și să creezi un portofoliu profitabil de acțiuni pe piața internațională prin strategii de investiții cu opțiuni, atunci hai să ne cunoaștem aici:

Rămâi cu mintea trează și acționează strategic! 😉