Ai ratat webinarul?
Vezi înregistrarea înainte să expire.

zile
ore
min
sec

Webinar - Crearea & Managementul unui Portofoliu de Acțiuni pe piața din US

Vrei să ai tot ce e nevoie ca să creezi și administrezi un portofoliu de acțiuni pe piața din USA cu care „bați piața”?

Ai nevoie de o abordare personalizată ori iți dorești să lucrezi 1 la 1 cu mine?

Programează un call Gratuit

Acționează acum!

Înscrie-te în Crearea & Managementul unui Portofoliu de Acțiuni pe piața din US și devino investitor pe piețele internaționale

Alege pachetul potrivit pentru tine:

PACHET BASIC

CREARE & MANAGEMENT DE PORTOFOLIU

377 euro

în loc de 697 euro

PACHET PREMIUM

Creare & Management de Portofoliu

+ BEAT THE MARKET

675 euro

în loc de 1364 euro

Toate beneficiile din CREARE & MANAGEMENT DE PORTOFOLIU (valoare 697 euro)

Ce spun cei care au lucrat cu Olga

„Faptul că ai reușit atât de simplu și omenește să-mi transmiți lucruri atât de complexe, te face pentru mine unul din cei mai experimentați pedagogi. Reușești să faci dintr-o expunere de nivel academic, o discuție prietenoasă din care, cel din fața ta stă cu gura căscată și are numai de câștigat. Expertiza și experiența pe care le-ai acumulat pe parcursul activității tale, le transpui într-un fel pe care numai tu îl ai, în așa fel incât să ajungă frumos și inteligibil la toate categoriile de cursanți: și la cei cu experiență, și la cei medii, și la cei care n-au văzut un grafic sau vreo platformă de brokeraj în viața lor. Reușești să faci din timizi, îndrăzneți, din șovăitori, hotărâți, și din reticenți, investitori! Ceea ce-ți împărtășesc aici sunt considerentele mele rezultate în urma a aproape trei luni de interacțiune și în urma analizei mele vis-a-vis de alți mentori cu care am avut de-a face. MULȚUMESC FRUMOS, OLGA!”
- George Iancu -

Este de necrezut unde am ajuns ca nivel de pregătire după parcurgerea cursului. Mi-am dat seama ce pot face ca decizie și de asemenea sunt conștient de ceea ce trebuie să învăț în continuare pentru a completa și a merge la un nivel superior.”
- Radu Cezar Doru -

„Am intrat în curs fără să știu mare lucru și acum, când s-a terminat, am o viziune clară a ceea ce trebuie sa fac. - Constantinescu Daniela -

„Foarte cuprinzător și suficient de condensat, astfel încât să nu ne pierdem în foarte multe detalii. Am aflat foarte multe "useful tips" care să ne ajute să ne facem un portofoliu mult mai ușor decât îmi imaginam 🙂

Crearea și managementul unui portofoliu nu mi se mai par niște lucruri de neatins. Cu disciplina din spate și cu informațiile cheie primite cred că pot să pornesc mai ușor pe acest drum de continuă învățare.

Cred ca voi obține randamente mai bune decât ce am înregistrat pană acum neavând o strategie clară și orientată către rezultate.

Continuă să crești oamenii! Este un lucru extraordinar să poți și să vrei să ai un impact pozitiv asupra celor din jur! Mult succes!”
- Kakas Kincső -

„A fost o investiție eficientă care mi-a adus multe informații noi, utile în vederea creșterii, diversificării și trecerii la un nou nivel al portofoliului. Mi-am dat seama ce important este să fie totul clar, să-ți faci calculele și să pui planul pe hârtie, deoarece doar așa poate cuantifica evoluția în timp a portofoliului. Dacă până la curs investițiile în acțiuni individuale mi se păreau "științifico-fantastice", acum am căpătat încredere că se pot face, după aprofundarea informațiilor primite.

Te apreciez mult atat din punct de vedere profesional dar și personal. A fost o plăcere să colaborăm.”
- Pascaru Daniela -

Dacă nu ai suficiente motive să te înscrii acum, îți mai ofer unul: GARANȚIE 100% timp de 14 zile

Odată ce ai început cursul, vei avea suficient timp să îți dai seama dacă este potrivit pentru tine sau nu.

În perioada garanției vei descoperi care este stilul tău de investitor, îți vei face schița planului de tranzacționare, vei descoperi (și aplica) criterii eficiente de selectare a acțiunilor profitabile și vei învăța cum să profiți de oportunitățile din piață.

Dacă totuși, vei considera că aceste strategii de maximizare a profitului nu sunt pentru tine, îmi dai un email la contact@strategiideinvestitii.ro în termen de 14 zile și îți voi returna toți banii, fără să dai nicio explicație.

Înregistrarea webinariilor a expirat!

Totuși, vrei să știi dacă programul
Crearea & Managementul unui Portofoliu de Acțiuni pe piața din US este pentru tine?

Încă poți programa gratuit un call 1 la 1