Webinar LIVE Gratuit - joi, 18 ianuarie - 19:00

Zile
Ore
Min
Sec
Webinarul a început!

Webinar LIVE Gratuit: joi, 18 ianuarie, 19:00

zile
ore
min
sec
Webinarul a început!

Dedicat investitorilor de pe piețele internaționale, cu scopul de a-i ajuta să gestioneze eficient portofoliul, inclusiv în perioadele de volatilitate mare a pieței

WEBINAR GRATUIT: OBIECTIVUL ESTE PROFITUL

Descoperă strategii eficiente de implementare a unui plan de tranzacționare orientat spre profit, astfel încât să treci cu bine prin orice criză

Obiectivul oricărui investitor este să obțină randamente cât mai mari și să ai aibă un portofoliu profitabil, chiar și pe timp de criză.

Mantra mea în investiții este: “Obiectivul este profitul!

Așadar, te invit la un webinar gratuit maraton de 2 ore și jumătate, în care îți voi arăta concret ce cuprinde un plan de tranzacționare orientat spre profit și cum să corelezi obiectivul de câștig cu riscul asumat, astfel încât să minimizezi riscurile și să obții profit chiar și atunci când piața este în scădere.

În ce stadiu te afli ca investitor?!

Poate că investești de ceva timp și îți merge binișor. Nu ai obținut încă randamentul pe care ți-l dorești, dar nici nu mergi pe pierdere...

…sau poate că ai impresia că fix atunci când tu investești într-o acțiune, aceasta o ia la vale.

Poate că portofoliul tău actual îți aduce un randament de 8-10% anual

…sau poate că observi cum randamentul portofoliului tău scade de la an la an și nu înțelegi de ce.

Poate că ai deja un back-up financiar pentru următorii 15-20 de ani pentru tine și familia ta…

…sau poate că încă speri ca „la anul” să nu fie prea târziu pentru a începe să investești serios.

Poate că brokerii cu care ai lucrat până acum au făcut o treabă minunată și nu vrei să te desparți de ei…

…sau poate că ți-au recomandat de nenumărate ori acțiuni în care doar ți-ai îngropat banii.

Poate că ai mai participat la webinarii și cursuri de investiții și ai învățat lucruri practice care au contribuit semnificativ la dezvoltarea unui portofoliu puternic…

…sau poate că ai pierdut ore întregi urmărind diverși „experți” și „influenceri” în investiții, de la care nu ai învățat nimic concret.

Nu știu care e situația ta în momentul de față!

Dar știu că dacă vei participa la webinarul „Obiectivul e Profitul” vei învăța lucruri concrete, practice și utile pentru portofoliul tău și pentru viitorul tău financiar.

Bună! Sunt Olga Ursu,

Consultant Financiar și Expert în Investiții pe piețele internaționale.

De-a lungul timpului am lucrat cu peste 500 persoane pe care le-am ajutat să își îmbunătățească randamentele, să-și crească profiturile și să aibă portofolii de acțiuni solide, care să reziste situațiilor dificile din piață.

Cei 17 ani de activitate în domeniul investițiilor pe piețele internaționale mi-au oferit suficientă experiență încât să pot construi trei din cele mai importante cursuri de investiții din România.

Astfel, îmi pot îndeplini misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni să devină investitori asumați si să obțină randamente peste media pieței.

Îmi doresc să înveți și tu din experiențele mele, atât din cele pozitive, cât și din cele negative.

Tocmai din acest motiv te invit la Webinarul gratuit ”Obiectivul este Profitul”, pentru a te ajuta să construiești o strategie globală de portofoliu orientată spre profit, astfel încât să treci cu bine prin orice criză.

Participă GRATUIT la webinar și vei descoperi:

Dar mai ales:

Practic vei învăța cum să investești pe cont propriu, fără să te mai bazezi pe recomandările altora și fără să-ți riști banii pentru care ai muncit din greu.

Cadou GARANTAT de Înscriere În Webinar!

Prin înscrierea în Webinar nu doar că îți oferi șansa de a învăța să investești (mai) profitabil la bursă, să îți creezi și să îți gestionezi un portofoliu de acțiuni pe piața din US, totodată primești și un material GRATUIT care te ajute REAL în investiții.

Imediat ce te înscrii în Webinar, îți trimit direct pe e-mail linkul de descărcare a GHIDULUI HEDGING pe care îl vei putea folosi pentru a deprinde cum să îți acoperi riscul pentru portofoliul tău de investiții, FĂRĂ să ratezi oportunitățile din piață.

Ghidul HEDGING este ca o „asigurare” care te protejează de scăderile bursei, astfel încât să nu (mai) treci prin situații de panică sau de confuzie, să nu mai iei decizii pripite și să nu mai faci alegeri neprofitabile sau inoportune.

Aplicând pas cu pas cele 4 etape din acest ebook valoros, îți menții portofoliul în siguranță în situații de volatilitatea extremă a pieței, pe termen mediu sau lung.

Investește profitabil, investește cu încredere, investește în siguranță cu ajutorul ghidului HEDGING!

Iată ce spun persoanele cu care am lucrat până în prezent

"Serviiciile tale sunt diferite prin felul in care reusesti sa ne inveti cu maxima daruire arta investitiilor printr-o stiinta dobandita in multi ani de studiu si practica. Felul tau de a expune lucrurile este unic, patrunzi in mintea omului prin vorba dulce cu toate ca permanent in retorica ta predomina profesionalismul si cei mai potriviti termeni si ma uit ca indiferent de ce turnura ia discutia, tu revii elegant la ceea ce noi trebuie sa invatam. Congrats!"

"Mi s-a largit perspectiva si explorez mai multe detalii, incerc sa-mi fac strategii mai cuprinzatoare, am realizat ca discplina si planul sunt importante."

"Foarte util, in special partea cu implementarea strategiilor pe optiuni."

"Este un pas important in educatia mea financiara care imi raspunde unor intrebari pe care nici macar nu mi le-am pus inainte si care ma provoaca sa caut mai departe."

"Am urmarit webinariile Serile Investitorului si, pe langa informatii si timpul extins pe care l-ai dedicat acestora (pentru un webinar gratuit, mi s-a parut fantastic), pentru mine a contat si prezenta lui Virgil Zahan, pe care il cunosc si asta a reprezentat o garantie in plus."

"Cu siguranta voi avea un randament mai bun decat daca aplicam principiile emotionale in care credeam initial. Ramane de vazut daca ne putem tine de strategie fara a ne lasa influentati de emotii."

"Contextul de piata actual si situatia mea personala ma face sa cred ca ma aflu in cel mai favorabil moment pentru a incepe."

"Hmm, mi-a limpezit mintea si am descoperit ca daca urmez niste pasi stabiliti dinainte am sanse mari sa am un portofoliu care sa performeze mai bine decat piata."

Foarte pe scurt, uite care sunt subiectele pe care le vom aborda în webinar

Ești gata să-ți construiești un portofoliu de acțiuni solid, care să-ți aducă profitul dorit chiar și atunci când piața este în scădere?

Completează formularul de mai jos și hai la webinar!