Webinar LIVE Gratuit - joi, 14 Decembrie - 19:00

Zile
Ore
Min
Sec
Webinarul a început!

Webinar LIVE Gratuit: joi, 14 Decembrie, 19:00

zile
ore
min
sec
Webinarul a început!

Pentru investitorii care vor să-și construiască portofolii cu randamente peste media pieței.

WEBINAR LIVE GRATUIT

Crearea & Managementul unui Portofoliu de Acțiuni pe Piața din SUA.

Dacă ai deja experiență ca investitor, știi că idealul este să obții randamente cât mai mari și să ai un portofoliu profitabil, chiar și atunci când piața este în scădere.

Mantra mea în investiții este: “Obiectivul este profitul!

Tocmai din acest motiv, te invit la un webinar gratuit în care îți prezint care sunt criteriile după care îți poți alege acțiuni profitabile, cum să decizi când este momentul oportun pentru a cumpăra acțiuni, dar și cum să îți limitezi pierderile în contexte de piață nefavorabile.

În ce stadiu te afli ca investitor?!

Poate că investești de ceva timp și îți merge binișor. Nu ai obținut încă randamentul pe care ți-l dorești, dar nici nu mergi pe pierdere...

…sau poate că ai impresia că fix atunci când tu investești într-o acțiune, aceasta o ia la vale.

Poate că portofoliul tău actual îți aduce un randament de 8-10% anual

…sau poate că observi cum randamentul portofoliului tău scade de la an la an și nu înțelegi de ce.

Poate că ai deja un back-up financiar pentru următorii 15-20 de ani pentru tine și familia ta…

…sau poate că încă speri ca „la anul” să nu fie prea târziu pentru a începe să investești serios.

Poate că brokerii cu care ai lucrat până acum au făcut o treabă minunată și nu vrei să te desparți de ei…

…sau poate că ți-au recomandat de nenumărate ori acțiuni în care doar ți-ai îngropat banii.

Poate că ai mai participat la webinarii și cursuri de investiții și ai învățat lucruri practice care au contribuit semnificativ la dezvoltarea unui portofoliu puternic…

…sau poate că ai pierdut ore întregi urmărind diverși „experți” și „influenceri” în investiții, de la care nu ai învățat nimic concret.

Nu știu care e situația ta în momentul de față!

Dar știu că dacă vei participa la webinarul „Crearea și Managementul unui Portofoliu de Acțiuni pe Piața din SUA” vei învăța lucruri concrete, practice și utile pentru portofoliul tău și pentru viitorul tău financiar.

Bună! Sunt Olga Ursu,

Consultant Financiar și Expert în Investiții pe piețele internaționale.

De-a lungul timpului am lucrat cu peste 500 persoane pe care le-am ajutat să își îmbunătățească randamentele, să-și crească profiturile și să aibă portofolii de acțiuni solide, care să reziste situațiilor dificile din piață.

Cei 17 ani de activitate în domeniul investițiilor pe piețele internaționale mi-au oferit suficientă experiență încât să pot construi trei din cele mai importante cursuri de investiții din România.

Astfel, îmi pot îndeplini misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni să devină investitori asumați si să obțină randamente peste media pieței.

Îmi doresc să înveți și tu din experiențele mele, atât din cele pozitive, cât și din cele negative.

Tocmai din acest motiv, te invit la Webinarul Crearea și Managementul unui Portofoliu de Acțiuni, pentru a te ajuta să-ți construiești o „fundație” puternică ca investitor.

Participă GRATUIT la webinar și vei descoperi:

Practic, vei învăța cum să investești pe cont propriu, fără să cumperi acțiuni pe baza recomandărilor ifluencerilor și fără să-ți riști banii pentru care muncești din greu.

Cadou GARANTAT de Înscriere În Webinar!

Prin înscrierea în Webinar nu doar că îți oferi șansa de a învăța să investești (mai) profitabil la bursă, să îți creezi și să îți gestionezi un portofoliu de acțiuni pe piața din US, totodată primești și un material GRATUIT care te ajute REAL în investiții.

Imediat ce te înscrii în Webinar, îți trimit direct pe e-mail linkul de descărcare a GHIDULUI HEDGING pe care îl vei putea folosi pentru a deprinde cum să îți acoperi riscul pentru portofoliul tău de investiții, FĂRĂ să ratezi oportunitățile din piață.

Ghidul HEDGING este ca o „asigurare” care te protejează de scăderile bursei, astfel încât să nu (mai) treci prin situații de panică sau de confuzie, să nu mai iei decizii pripite și să nu mai faci alegeri neprofitabile sau inoportune.

Aplicând pas cu pas cele 4 etape din acest ebook valoros, îți menții portofoliul în siguranță în situații de volatilitatea extremă a pieței, pe termen mediu sau lung.

Investește profitabil, investește cu încredere, investește în siguranță cu ajutorul ghidului HEDGING!

Iată ce spun persoanele cu care am lucrat până în prezent

"Serviiciile tale sunt diferite prin felul in care reusesti sa ne inveti cu maxima daruire arta investitiilor printr-o stiinta dobandita in multi ani de studiu si practica. Felul tau de a expune lucrurile este unic, patrunzi in mintea omului prin vorba dulce cu toate ca permanent in retorica ta predomina profesionalismul si cei mai potriviti termeni si ma uit ca indiferent de ce turnura ia discutia, tu revii elegant la ceea ce noi trebuie sa invatam. Congrats!"

"Mi s-a largit perspectiva si explorez mai multe detalii, incerc sa-mi fac strategii mai cuprinzatoare, am realizat ca discplina si planul sunt importante."

"Foarte util, in special partea cu implementarea strategiilor pe optiuni."

"Este un pas important in educatia mea financiara care imi raspunde unor intrebari pe care nici macar nu mi le-am pus inainte si care ma provoaca sa caut mai departe."

"Am urmarit webinariile Serile Investitorului si, pe langa informatii si timpul extins pe care l-ai dedicat acestora (pentru un webinar gratuit, mi s-a parut fantastic), pentru mine a contat si prezenta lui Virgil Zahan, pe care il cunosc si asta a reprezentat o garantie in plus."

"Cu siguranta voi avea un randament mai bun decat daca aplicam principiile emotionale in care credeam initial. Ramane de vazut daca ne putem tine de strategie fara a ne lasa influentati de emotii."

"Contextul de piata actual si situatia mea personala ma face sa cred ca ma aflu in cel mai favorabil moment pentru a incepe."

"Hmm, mi-a limpezit mintea si am descoperit ca daca urmez niste pasi stabiliti dinainte am sanse mari sa am un portofoliu care sa performeze mai bine decat piata."

Foarte pe scurt, uite care sunt subiectele pe care le vom aborda în webinar

Ești gata să-ți construiești un portofoliu solid de acțiuni care să-ți aducă randamente peste media pieței?

Completează formularul de mai jos și hai la webinar!