Profilul tău Predominant: Fundamental

Evident, după cum spune și denumirea, acorzi o mare importanță analizei fundamentale în procesul tău de luare a deciziilor de investiții.

Evaluezi factori precum rezultatele financiare, produsele și serviciile companiilor, managementul, poziția pe piață și perspectivele de creștere pe termen lung. Această analiză detaliată îți permite să identifici companii solide și să le incluzi în portofoliu.

Ai o abordare pe termen lung și îți menții investițiile pe o perioadă extinsă. Ești dispus să tolerezi fluctuațiile pe termen scurt ale pieței și te concentrezi asupra performanței pe termen lung a companiilor în care investești.

Investițiile tale sunt bazate pe convingeri puternice și pe încrederea în potențialul de creștere și succes al companiilor în care investești. Nu te lași influențat de fluctuațiile de preț pe termen scurt sau de opinii externe și ai încredere în propriile tale analize și judecăți.

În calitate de investitor fundamental, abordarea ta se bazează pe o înțelegere aprofundată a companiilor și a pieței și pe o abordare disciplinată și răbdătoare. Continuă să te educi și să-ți dezvolți abilitățile în analiza fundamentală și să fii consecvent în aplicarea strategiilor tale pe termen lung.

Iată câteva recomandări care te pot ajuta să fii mai eficient si sa alocii mai puțin timp construcției și managementului portofoliului tău de acțiuni:

Sper că aceste recomandări îți vor fi de ajutor să devii mai eficient în analiza companiilor și în a-ți reduci timpul necesar. Investițiile tale vor fi mai bine informate și mai productive. În plus față de analiza fundamentală pe care o utilizezi deja, îți recomand să acorzi atenție și analizei tehnice pentru a identifica trendurile pe termen lung.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare acest aspect:

Recomandarea mea este să îți completezi analiza fundamentală cu analiza tehnică pentru a obține o imagine mai cuprinzătoare și mai detaliată a pieței și a trendurilor pe termen lung. Astfel, vei putea lua decizii mai informate și mai eficiente în ceea ce privește investițiile tale.

Reține că, chiar și cu aceste recomandări, investițiile implică riscuri, iar un anumit nivel de monitorizare și implicare va fi întotdeauna necesar. Asigură-te că te familiarizezi cu riscurile și că ești confortabil cu strategia și instrumentele utilizate în construirea și gestionarea portofoliului tău de acțiuni.
Olga Ursu

Programează un call Gratuit cu Olga

Aici e ce trebuie să faci în continuare!

1. Programează un call Gratuit cu Olga

2. Verifică adresa de email

Ai primit un email care îți confirmă înscrierea la webinar.

Te rog să verifici în Spam sau Promotion.

2. Intră în grupul de facebook Strategii de investiții

Acest grup este pentru investitorii care tranzacționează pe piețele internaționale, in special SUA și care doresc sa obțină randamente peste medie.